Akadálymentes verzió Please choose your language: Hun - Eng - Ro - Srb

Magyarország megújul

 

Theora Kereskedelmi Kft. megnyitotta Rekreációs egészségfejlesztő központját Szeged belvárosában SLIMCITY néven.

A Theora Kereskedelmi Kft. 49.256.564 forint vissza nem térítendő támogatásban részesült az Új Széchenyi Terv Dél-alföldi Operatív Program keretén belül a Turisztikai szolgáltatások fejlesztése tárgyú pályázati kiíráson. A vállalkozás beruházása 78,4 millió forint összköltségű.

A Theora Kereskedelmi Kft. 49 256 564 forint vissza nem térítendő támogatást nyert el. A több mint 78 millió forint összköltségvetésű beruházásból egy minden igényt kielégítő, egészségfejlesztő központot alakított ki Szeged belvárosában.
Az egészségfejlesztő centrum Slimcity néven nyitotta meg kapuit 2013. július 17-én. Magyarországon szinte egyedülállóan HYPOXI termékcsalád minden termékét felvonultatja a rekreációt kedvelő látogatóknak.
A HYPOXI termékek mellett jógy szoba, só szoba, infraszauna, valamint a közkedvelt Powerplate, és vibrációs tréningek piacán hódító E-Fit berendezés is beszerzésre került.
Szegeden egyedülálló Ózonkabin, valamint Figurabelle kabinok is szolgálják az egészségüket megőrizni kívánó látogatókat.
Olyan információs és online rendszer lett kialakítva, amely lehetőséget biztosít az okos telefonon valamint a táblagépeken való foglalásnak is.

 

Theora Kereskedelmi Kft.
Cím: 6722 Szeged, Gogol u.
E-mail: theorakft@freemail.hu
www.slimcity.hu
www.ujszechenyiterv.gov.hu
  

Hírlevél

Kérjük töltse ki az alábbi mezőket.
Név:
E-mail cím:
 
Ellenőrző kód: