Akadálymentes verzió Please choose your language: Hun - Eng - Ro - Srb

Hypoxi Training

 

 

Stúdiónkban a legmodernebb, professzionális Hypoxi  S120-as, Hypoxi Vacunaut gépekkel, magasan képzett szakemberekkel várjuk a célzottan formálódni vágyókat. HDC masszázsággyal kombinálva, a kötőszövetet regenerálva búcsút mondhatunk a legmakacsabb narancsbőrnek is.

Mi is az a HYPOXI-Módszer egyáltalán?

A HYPOXI® a célzott testformázás módszere. A salzburgi Dr. Norbert Egger fejlesztette ki a ’90-es évek végén, és mostanra több, mint 40 országban használják sikeresen világszerte. A HYPOXI-Módszer egyedülállóan hatásos a nők és férfiak jellemzően problematikus területeinek kezelésében: a makacs hasi, csípő környéki, deréktáji, combokon és fenéken elhelyezkedő zsírpárnákra, narancsbőrre és a gyenge kötőszövetekre. Ez a módszer a zsírsejtek anyagcseréjének természetes elvei alapján dolgozva célzottan bontja le a nem kívánt zsírpárnákat, melyeket a hagyományos edzési módszerek nem lennének képesek eltávolítani. Ugyanakkor az edzés fokozatosan javítja a bőr megjelenését is. A kezelés hatékonyságáról és az eredmény tartósságáról a modern edzőgépek és a HYPOXI-Coach mindenre kiterjedő, személyes felügyelete gondoskodik.

Hogyan működik?

A sikeres zsírégetéshez elengedhetetlen az optimális vérkeringés elősegítése a problémás testterületen. Ez az a terület, melyben a HYPOXI-Módszer egyedülálló! Egyfelől a kezelt testterületeket célzott nyomásnak tesszük ki – ezt (a köpölyözés mintájára) a vákuum, illetve a túlnyomás (ez pozitív nyomással történő kezelést jelent) teszi lehetővé. Másrészről, a mérsékelt edzés az anyagcserét gyorsítja fel. A zsírfelesleg így aktiválva a vérkeringésbe kerül, amely a mozgást végző izmokhoz szállítja, hogy a kezelés során az izommunka használja fel. És nem csupán erről van szó: a HYPOXI® az előnytelenül festő narancsbőrön is javít, és megerősíti a bőr- és izomszöveteket. A hatás: feszesebb és szebb bőrfelület.

Egészséges-e a HYPOXI-Módszer?

A kérdésre egyértelmű „Igen”-nel felelhetünk! A HYPOXI-Módszer kipróbált, orvosi- és edzésmódszerekkel dolgozik, melyeket a HYPOXI® folyamatosan továbbfejlesztett. A HYPOXI-Kezelések célzottan távolítják el az emberi szervezetet megterhelő, felesleges zsírpárnákat. A mérsékelt mozgás stimulálja az anyagcserét; a kötőszövet megerősödik, feszesebb lesz. Az eredmény? Jól fogjuk érezni magunkat a testünkben!

Alkalmazható-e a HYPOXI-Módszer visszeresség esetén?

A HYPOXI-Edzés teljesen biztonságos a visszerességben szenvedők számára is. Éppen ellenkezőleg: A vérkeringés stimulálása révén a vénás keringés is tehermentesül, felfrissül. Ha azonban kételyei támadtak, a képzett HYPOXI-Caoch a megbeszélés alkalmával a helyszínen válaszol majd minden kérdésére.

Kinek nem ajánlott a HYPOXI-Tréning igénybevétele?

Egyszerű szabály van erre: bárki, akinek egy könnyű kerékpározás megengedett, igénybe veheti a HYPOXI-Módszert.

A következő jelenségektől szenvedőknek csakis orvosi konzultáció után ajánlott a HYPOXI-Edzés megkezdése:

  • a keringési rendszer súlyos károsodása
  • a véredények akut rendellenessége
  • kóros szív- és érrendszeri betegségek
  • csont- és izomsorvadás

A HYPOXI-Edzés nem engedélyezett:

  • terhesség alatt
  • fertőzéses- vagy gyulladásos folyamatokban
  • általánosságban fájdalommal járó állapotok esetén

 

Várunk szeretettel minden szépülni vágyót!

 http://www.hypoxi.net/home.hungarian

 


HYpoxi S120

HYpoxi S120

Hypoxi S120 - Vákum és Kompresszió egyedülálló ötvözete!

A "körte" alkat gyógyszere!

Hogyan fogyjunk csípőről, popsiról és combokról könnyedén?
Bővebben
Hypoxi HD- Comfort Masszázságy

Hypoxi HD- Comfort Masszázságy

Mire jó a HDC?

A hypoxi masszázságya a keringés élénkítésére szolgál. Épp olyan, mintha egy masszőr egyszerre 400 ujjal masszírozna!
Bővebben

Hírlevél

Kérjük töltse ki az alábbi mezőket.
Név:
E-mail cím:
 
Ellenőrző kód: