Akadálymentes verzió Please choose your language: Hun - Eng - Ro - Srb

HYpoxi S120

HYpoxi S120 Hypoxi S120 - Vákum és Kompresszió egyedülálló ötvözete!

A "körte" alkat gyógyszere!

Hogyan fogyjunk csípőről, popsiról és combokról könnyedén?

https://www.youtube.com/watch?v=5Ea22yM

DK3k

 

Hypoxi S120 - Vákum és Kompresszió egyedülálló ötvözete!


A körte alkat "gyógyszere"!

Hogyan fogyjunk csípőről, popsiról és combokről könnyedén?

     Ennek a technológiának köszönhetően a lokális zsírégetés még erősebben, intenzívebben zajlik, mint a Hypoxi elődöknél! A vákum a szövetek külső részébe szívja a vért, ezáltal élénkítve a kapillárisok keringését, ami lehetővé teszi, hogy a közben, zsírégető tartományban végzett mozgás során elégetett zsírsavak elszállítódjanak. A vákumot követő kompresszió visszatoló hatása rásegít a zsírsavak elszállítására. A nyirok keringés és vérkeringés is élénkebb, ami a fogyáson kívül a bőr állapotának tartós javulását is eredményezi. 


A kezelés menete:

 1. lépés: A Hypoxi Módszer lényege az egyénre szabott beállításokon alapuló kezelés, ötvözve a megfelelő táplálkozással. Így az S120-as kezelés első lépése egy minimum fél órás beszélgetés, amely alkalmával megállapítjuk a vendégünk célját, tájékozódunk egészségi állapotáról. Ezt követően felmérést végzünk, amely a kötőszövet, erek állapotának megállapítását, és a cm-ben mért kerületek rögzítését jelenti. A javasolt étrend összeállításában személyes segítséget nyújtunk, és nyomtatott formában is biztosítjuk azt.

2. lépés: A vendég kényelmes pamut ruházatba öltözik, ami lehetőség szerint legyen bő, hogy ne gátolja a vérkeringés áramlását. Elhelyezésre kerül rajta egy pulzusmérő, egy combhőmérő és a légmentes zárást biztosító kötény. 

3. lépés: A felmért paraméterek alapján összeállítjuk a vendég személyes programját, ezt a gépbe táplálva indul a kezelés. Ez egy átlagosan 30 percig tartó szobakerékpárhoz hasonló tekerést jelent az S120-ban, tehát a vákum és a kompresszió pumpáló váltakozása közben. 


A kezelések időtartama alatt szakemberink többször végeznek ellenőrző méréseket, amiből számszerűen is látszódnak az elért eredmények. (Nem is beszélve az addigra már biztosan bezsebelt bókoról! :) )


Bővebb információval személyesen szívesen állunk rendelkezésére!

Jelentkezem a szolgáltatásra
Vissza

Hírlevél

Kérjük töltse ki az alábbi mezőket.
Név:
E-mail cím:
 
Ellenőrző kód: